.

Meditatie, Relaxare, Pace prin Coerenta Sincronizata a InimiiTorusul Inimii
 

Namaste!
Va amintiti sigur de la workshop de filmul Institutului HeartMath din California care studiaza puterea inimii si ce se intampla cand oamenii traiesc din inima.
Fiind inscrisi in "Initiativa Coerenta Globala" am primit o invitatie la o meditatie globala pentru a amplifica undele de Coerenta, Stabilitate, Pace si Armonie in campul nostru Planetar, astfel incat noi si ceilalalti oameni sa trecem cu usurinta si bucurie prin aceasta perioada de transformari profunde si accelerate.

Va incurajam sa va conectati la orele propuse si sa participati din Micul Spatiu la aceasta intalnire globala !

Initiativa Coerenta Globala

(engl. "Global Coherence Initiative")

Este un proiect cu o fundatie stiintifica solida care isi propune sa uneasca in inima, la nivel global, un numar cat mai mare de oamenii, care sa traiasca intentionat sentimente de compasiune, appreciere, iubire, pace pentru a schimba constiinta colectiva de la starea de la instabilitate si disonanta  la o stare de echilibru, cooperare si pace globala de durata.
Pentru a ajuta indivizii si grupurile sa isi sincronizeze intr-un mod strategic eforturile de a mari influenta pozitiva la nivel global, fondatorii Institutului HeartMath au creat camere virtuale de Focalizare Sincronizata a Atentiei Inimii (engl. "Synchronized Care Focus", numite "Camere Globale a Coerentei" (engl. "Global Coherence Rooms"). Detalii despre accesarea acestor spatii virtuale gasiti la finalul mesajului.

Un mesaj de la Institutul HeartMath prin ”Initiativa Coerenta Globala”

Tradus de www.universulsacru.ro

Stabilitate si echilibru interior in timpul intensificarii activitatii solare

Va multumim ca sunteti cu noi pentru Sincronizarea Focalizarii Atentiei Inimii din
25 Februarie 2013, in timpul Lunii Pline (20:26 GMT/UTC sau 22:26 ora Romaniei) propusa de Initiativa Coerenta Globala (ICG).
Pentru ca toti membrii ICG din lume sa poate participa la un moment convenabil am ales orele (convertit la fusul orar al Romaniei): 14:00 (25 Februarie) , 22:00 (25 Februarie) si 6:00 am (26 Februarie).
In ultima vreme multi oameni ne spun ca percep o crestere a senzitivitatii emotionale si a tiparelor dizarmonioase de comportament din cauza cresterii flacarilor solare si a activitatii geomagnetice.
Cateva din simptomele predominante care pot sa se manifeste din cauza activitatii solare intense sunt: dureri de cap, anxietate fara motiv, iritare, pierderi de memorie de scurta durata, tristete fara a sti de ce, dureri corporale, dezechilibre ale ritmurilor de somn, etc.
Deasemenea unii oameni experimenteaza sentimente mai profunde de pace, gratitudine, fericire inexplicabila si compasiune pentru ceilalti. Multi invata cum sa creeze aceste sentimente in ei ascultandu-si mai profund ghidarea inimii. Putini oameni au asemenea trairi, insa aici discutam de experientele cele mai intalnite.

Am mai atins acest subiect si inainte dar in timp ce experimentam personal aceste energii este usor sa uitam de influenta activitatii solare si sa ne simtim dezechilibrati uneori. Astfel de mesaje ne ajuta sa ne reamintim prin ce perioada trecem si ca astfel de simptome trec atat de repede pe cat au venit.
 Ai compasiune pentru tine in acest proces si pentru toti ceilalti care experimenteaza aceste simptome !!
 Aceasta activitate solara intensa impinge afara energia veche si faciliteaza schimbarea constiintei prin care trecem acum, rezultand intr-un numar din ce in ce mai mare de oameni care doresc sa devina cine sunt cu adevarat.
Aceasta este Schimbarea.
Sincronizarea Focalizarii Atentiei : Echilibru si Stabilitate interioara in timpul intensificarii activitatii Solare.
Centreaza-te in inima si respira pace si apreciere pentru cateva minute pentru a incalzi inima…. Conecteaza-te in inima cu toti cei care participa la Sincronizarea Focalizarii Atentiei (engl: Care Focus).
  1. Acum respira iubire si compasiune din sursa universala in sistemul tau nervos si in toate celulele. (Activitatea solara afecteaza sistemul central nervos)
  2. Acum din inima, vizualizeaza pace si calm curgand prin intreaga ta fiinta, prin mental si emotional pentru a iti usura experienta acestei perioade de activitate solara mai intensa. (Bine de facut zilnic)
  3. Cu iubire, grija si compasiune, mentine in inima ta toate zonele de pe planeta unde este prezent stresul si oameni care sufera in acest moment. Foloseste-ti ghidarea inimii pentru a sti catre ce zone sa iti indrepti atentia si pentru cat timp.
  4. Finalizeaza prin a te vizualiza pe tine si toti oamenii din intreaga lume experimentand mai multa stabilitate si echilibru interior in viata de zi cu zi.


Daca este convenabil, dupa perioada de luna plina, poti sa continui cu Sincronizarea Focalizarii Atentiei in Camera Globala a Coerentei (Global Care Room), pentru ca asta va ajuta la ridicarea vibratiei personale si a campului colectiv.

Multumim pentru participarea in Sincronizarea Focalizarii Atentiei !
Comitetul si membrii ICG

Pentru cei care sunteti participanti noi in Sincronizarea Focalizarii Atentiei , va puteti localiza in Camera Globala a Coerentei prin markerul verde, iar pe ceilalti prin punctele aurii.
Realizati ca un punct auriu poate reprezenta o familie, un grup sau o intreaga audienta care vizualizeaza Camera Globala a Coerentei si fac impreuna Sincronizarea Focalizarii Atentiei …
Haideti sa incepem prin a ne conecta in inima cu toti cei care participa si sa radiem iubire si apreciere unul catre celalalt !!

* Pentru a participa la Sincronizarea Focalizarii Atentiei  (Care Focus) in Camera Globala a Coerentei, poti intra direct pe situl www.globalcarerooms.org. Utilizatorii noi vor trebui intai sa se inregistreze pentru a avea acces. Pentru logare poti folosi acelasi email si parola pe care le folosesti pe site-ul Initiativa Coerenta Globala.


Alte informatii traduse de la Institutul HeartMath in format video puteti urmari pe canalul nostru de youtube:
 http://www.youtube.com/user/coerentaglobala--
Echipa Universul Sacru
Mobil: +4 0745 935 674
Email: office@universulsacru.ro
Website:http://www.universulsacru.ro


Logo Universul Sacru

.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu