.

Speranta, Incredere si Bucurie pentru intreaga omenireMESAJ IMPORTANT DE LA DRUNVALO MELCHIZEDEKPortalul Marii Schimbari

“Dragii mei,

Suntem pe cale de a intra intr-un portal temporal care nu poarta un nume, insa este in interiorul portalului Mayas numit “SFARSITUL TIMPULUI” ce este conectat cu 21 decembrie 2012 si va lua sfarsit in aproximativ 3 ani.

Aceast nou portal temporal de care va vorbesc va incepe in 18 Februarie 2013 si va continua pentru aproximativ 3 luni si jumate pana pe data de 2 Iunie 2013. Daca circumstantele se schimba, poate dura pana la sfarsitul lui August.

Simt ca este important sa fii constient de aceasta perioada de timp si ceea ce poate insemna ea pentru tine.

Sunt trei motive pentru care aceast portal fost creat. Permiteti-mi sa explic.

In primul rand, Mayasii au prezis de mult ca daca ar avea de ales un moment in care sa inceapa schimbarea de la constiinta masculina la cea feminina, ar alege data de 18-19 Februarie 2013. Am scris despre asta cu mult timp in urma. Mayasii vad aceasta perioada ca un rasarit care devine din ce in ce mai luminos cu fiecare zi.

In acelasi timp, ei au spus ca nu stiu sigur cand se va produce schimbarea pentru ca Mama Pamant va decide cand exact va incepe Profetia Mayasa.

Ce mi-au spus Mayasii despre data de 18 Februarie 2013 este ca in acel moment energia din interiorul Mamei Pamant va incepe sa curga intr-un alt tipar. Probabil ca nu vei simti acest lucru datorita stilului de viata modern, dar Mayasii spun ca este un moment foarte important in Istoria Umana.

Al doilea motiv este ca NASA a lansat un avertisment public acum 2 ani privind flacarile solare. A fost o predictie dura. Explic imediat.

In anul 2000, am avut sperietura “Y2K” (anului 2000), realizand ca daca calendarele calculatoarelor nu  vor fi adaptate pentru a putea citi “2000”, toate calculatoarele vor inceta sa mai functioneze cand va incepe anul 2000. Sunt sigur ca multi dintre voi va amintiti aceste evenimente.

Acest fapt a cauzat guvernelor lumii sa se panicheze, mai mult sau mai putin. Predictiile erau ingrozitoare, dar foarte precise. Daca toate calculatoarele s-ar fi oprit, majoritatea nevoilor noastre materiale nu s-ar mai fi putut implini, iar supravietuirea pe Pamant ar fi devenit o provocare.

Apoi un francez a salvat lumea creeand un program de calculator care a corectat calendarele calculatoarelor si le-a permis astfel sa functioneze in secolul 21.

Pe masura ce timpul a trecut, lumea a continuat dependenta fata de sistemele computerizate, iar astazi toate aspectele vietii noastre sunt controlate de acestea. Felul in care totul ne este distribuit, orice utilizam cum ar fi: mancare, apa, electricitate, combustibil, piese, medicamente, etc.  sunt controlate de calculatoare.

Daca calculatoarele ar inceta sa mai functioneze astazi, ramificatiile acestei experiente ar fi acum mult mai mari decat ar fi fost in anul 2000.

S-a facut o analiza si s-a ajuns la concluzia ca in cazul in care internetul ar cadea permanent, sute de milioane de oameni ar muri doar in cateva luni pur si simplu pentru ca nu mai au apa si mancare.

NASA a prezis ca in timpul intensitatii maxime a Ciclului Solar 24, in care intram foarte curand, toate memoriile calculatoarelor s-ar putea sterge. Exceptie ar fi hard-diskurile, DVD-urile etc daca functioneaza in Custi Faraday, care are rolul de a proteja ce se afla in interiorul acestora fata de radiatiile si campurile electro-magnetice  exterioare.
Daca aceste discuri de memorie ar fi sterse, intreaga retea electrica a lumii ar cadea. Lumea ar fi in intuneric. Din acel moment totul s-ar opri. NASA a calculat ca acest lucru s-ar putea intampla la intensitatea cea mai inalta a Ciclului Solar dintre lunile Februarie si August 2013 si ar putea sa dureze intre 1 si 9 luni.

Un astfel de eveniment ar fi un dezastru uman major.

Anglia nu a crezut in predictile de la NASA si au facut cercetari proprii; au raspuns foarte repede spunand ca sunt de acord cu ceea ce NASA spune. Stegulete de alerta au inceput sa se ridice prin intreaga lume de catre guvernele care incep sa se pregateasca pentru aceasta posibilitate.

Rusia a revenit cu un scenariu si mai crunt care se extinde peste predictia de la NASA. Poti citi despre asta in noua mea carte, “The Mayan Ouroboros“.

Nu am invatat din greselile noastre din anul 2000 !
Ar fi trebuit sa micsoram dependenta noastra fata de sistemele computerizate pana cand am fi stiut ca suntem in siguranta, dar nu ne-am mai uitat in trecut. In loc sa facem acest lucru, am extins folosirea sistemelor computerizate la nivel global cat de repede am putut. Lumea a uitat repede ce vulnerabili suntem cu calculatoare in fata flacarilor solare !

Al treilea aspect important care se intensifica in aceiasi perioada de timp este campul geomagnetic al Pamantului care este pe cale de a-si schimba polaritatea de la Nord la Sud si efectele pe care aceasta schimbare o are asupra umanitatii.
Am scris si despre asta in ultima carte “The Mayan Ouroboros“. Ambele scenarii sunt foarte clar necesar de inteles fiindca ambele sunt cuprinse in fereastra temporala in care intram in cateva zile incepand cu 18 Februarie 2013.

Aceasta schimbare geomagnetica a campului Pamantului este cea mai mare provocare din intreaga istorie a umanitatii pe care ne-o amintim, incluzind si toate razboaiele de dupa primul Razboiul Mondial.

Dar de ce as sugera ca fereastra se inchide pe 2 iunie 2013, si nu mai tarziu in august ? In cadrul programul guvernamental de vizionare in timp, in anul 1990 o echipa de mediumi experti care si-au folosit percetiile lor extrasenzoriale, au raportat catre armata SUA ca ceva imens se apropia de Pamant. Au inceput cautarile in viitor pentru a vedea cand s-a intamplat.  Cand au ajuns la 1 iunie 2013, au vazut ca Pamantul era deja afectat. Asadar ceea ce s-ar fi intamplat ar fi avut loc INAINTE de 2 iunie 2013. Daca aceste informatii nu sunt corecte, atunci trebuie sa fim precauti pana la finalul Ciclului Solar 24. In orice caz, 2013 arata clar ca un an cu schimbari dramatice.
Nu ma aflu aici pentru a crea panica. Nu acesta este scopul meu. Sunt aici pentru a va aduce  in constiinta evenimentele care se intampla acum conform standardelor stiintifice.  Ca locuitori ai Pamantului, trebuie sa fim constienti de aceste evenimente globale de tranzitie pentru a putea fi pregatiti si nu luati prin surprindere. Din punct de vedere Mayas, este nevoie sa mergem catre ascensiune in orice moment din urmatorii trei ani si ceva.
Acest lucru inseamna sa stam in meditatie, sa ne mentinem inima usoara ca o pana si interconectata cu creierul.
Intrebarea acum este, ce putem face pentru a ne pregati atat pentru o schimbare globala rapida si pentru ascensiune in acelasi timp? In meditatiile mele a devenit clar ca va voi da instructiuni pentru ca voi sa puteti face aceasta schimbare in interiorul vostru si sa ascensionati in nivelele de constiinta mai inalte ale Pamantului. Voi face tot ce voi putea pentru voi.

Foarte curand, probabil inainte de incheierea acestei luni, vom lansa instructiuni speciale pentru cei care cunosc Mer-Ka-Ba, fie ea artificiala (Floarea Vietii), fie naturala (Trezirea Inimii Iluminate™), cu privire la modul exact despre cum puteti sa treceti din dimensiunea a treia in dimensiunea a patra a Pamantului. In acest moment, aceasta cunoastere va fi utila acelora care au practicat una din aceste forme de meditatie. Este piesa lipsa din cunoastere pe care milioane dintre voi ati asteptat-o de ani de zile.
Va fi nevoie ca ceilalti sa recupereze cat de repede pot.  Pentru a-i ajuta pe acestia sa invete aceasta meditatie, vom crea o serie de lectii disponibile pe internet. Si daca veti dori sa accelerati cu adevarat si sa intelegeti practica, veti putea merge la Scoala Reamintirii™. Acolo veti avea acces complet la o scoala globala care are profesori acreditati raspanditi in multe tari si in multe limbi, gata sa va ajute.   
Ai incredere in tine. Vei stii ceea ce e de facut.   
Studioul nostru de filmari, One Lotus Studios, este aproape terminat; dar pana atunci, va vom impartasi informatiile in orice forma vom putea.   
Oameni dragi, suntem pe cale sa intram intr-un timp in care este nevoie in mod serios sa va treziti si sa va pregatiti pentru transformarile interioare si exterioare care va vor schimba viata pe vecie.
Dar va rog, aduceti-va aminte ca daca trecem cu bine prin portalul acestei Schimbari Majore, ne aflam inca in linia de timp a profetiilor Mayase pana in anul 2016.
Perioada critica a schimbarilor majore se va incheia cand vom vedea o Stea Rosie pe cer. Atunci vom intra in transformarea ordinii si a armoniei. 

Cu mare dragoste pentru voi, va promit, cu voia Domnului, sa va ajut.
Din inima mea,
Drunvalo”

Datorita acestor noutati, Universul Sacru organizeaza:
Conferinta online GRATUITA – “ReAmintirea codurilor Ascensiunii”
- Speranta, Incredere si Bucurie pentru intreaga omenire -
Marti, 19 Februarie 2013, ora 20:30
Cu Anne Marie Trifu
 trainer pregatit si autorizat personal de catre Drunvalo Melchizedek in Scoala Reamintirii
Inscrieri la: office@universulsacru.ro
.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu