.

O noua activare a campului MerKaBa, o noua constiinta ia nastere pe intreaga planeta prin gratia Ordinului Melchizedek

In Iulie 2011, omenirea a facut un pas important si foarte inaltator pentru evolutia rasei umane !

Iata ca s-au implinit trei luni de cind in Romania au inceput pentru prima data sa se predea Noile Invataturi ale lui Drunvalo Melchizedek si Noul mod de Activare a MerKaBei, acela din INIMA ! De fapt acesta este modul in care ar fi trebuit sa se activeze MerKaBa, dar pentru ca planeta devenise atit de masculina si logica, barbatii nu erau interesati de inima sau de energiile subtile asociate cu Spatiul Sacru al Inimii, Maestri Inaltati care monitorizau aceste invataturi, au decis sa inverseze modalitatea in care aceste invaturi erau predate. Astfel au aparut workshopurile de Floarea Vietii in care s-a invatat activarea Merkabei in maniera logica, din creier.

Multi dintre voi cunoasteti munca lui Drunvalo Melchizedek si suntem convinse ca fiecare care a citit cartile lui, a simtit si a trait informatiile care curg prin rindurile cartilor ! Pentru fiecare au fost momente de meditatie, introspectie, intelegere, iluminare, reamintire, bucurie, fascinatie in timpul lecturarii ! De asemenea multi dintre voi ati participat la workshopurile “Floarea Vietii” din Romania sau din alte tari, sau multi ati participat la diverse seminarii in care vi s-au explicat respiratiile pentru activarea cimpului de lumina Merkaba. Si este extraordinar ! Sufletele voastre au urmat vibratia informatiei ! Si pentru noi a fost

identic ! In aceste timpuri totul a inceput sa se schimbe !

Am avut enorma bucurie de a fi alaturi de Drunvalo si alti 90 de participanti, intr-un moment unic al evolutiei omenirii pe Pamint, moment care a marcat trecerea noastra, a fiintelor umane de pe aceasta planeta, la un nou nivel de constiinta. Prin activarea corpului de lumina Merkaba din inima, am pasit intr-o lume fascinanta, am inceput sa descoperim Universul din noi, sa privim prin ochii Creatorului si ceea ce este cu adevarat fascinant, am inceput sa ne reamintim ca toate acestea au existat dintotdeauna acolo, in acel Spatiu Sacru ascuns in inima omului, din care provine intreaga Creatie ! Secretul Secretelor - secret transmis pe cale orala inca din timpuri stravechi si care a fost tinut secret de preotii si samanii culturilor si triburilor. Rareori acestea au fost scrise, in primul rind pentru ca acest lucru nu poate fi invatat sau experimentat din cuvintele scrise. Doar prin experienta directa poate fi cu adevarat cunoscut ! Asa cum si Drunvalo mentioneaza, un secret este doar un secret ! ADEVARUL este etern. Prin intermediul unei singure persoane, Secretul Secretelor ar putea fi dezvaluit in lumea obisnuita a vietii de zi cu zi ! Poate esti chiar tu, cel care astazi citesti aceste rinduri !

Desigur in acest articol nu vom da nici o instrctiune cu privire la modul cum puteti intra in constiinta inimii voastre si cum va puteti activa Merkaba de acolo ! Aceasta se datoreaza motivului pentru care in timpurile stravechi, niciodata cei din vechime nu au lasat in urma lor cunostiinte in scris. Urmind pas cu pas aceste instructiuni, nu veti ajunge acolo ! Nu este ceva ce poate fi transmis prin intermediul unui articol, noi putem acum prin aceste rinduri doar sa va pregatim pentru acest lucru ! De aceea va propunem sa experimentati acest mod unic de a va reaminti CINE SUNTETI CU ADEVARAT ! De a intra intr-o constiinta mai inalta care in cele din urma ne va duce in urmatoarea lume intr-un mod CONSTIENT, unde vom incepe sa evoluam la nivele de viata din ce in ce mai inalte !

Va asteptam sa descoperim impreuna cit de UNICA este perioada pe care cu totii o strabatem si multe altele, in workshopurile AWAKENING THE ILLUMINATED HEART, care vor avea loc in urmatoarea perioada.

Detalii, calendarul de evenimente si formularele de inscriere le puteti gasi pe www.universulsacru.ro/atih/

Poate fi important pentru voi ca odata ce pasiti in 2012, sa pasiti cu totul intr-o alta vibratie si constiinta !

Nu sunt cuvinte suficiente pentru a descrie aceasta experienta!
Trebuie sa o simti, sa o traiesti !

Din Inimile Noastre pentru voi,

ANNE MARIE si RALUCA

Va redam mai jos experienta pe care o colega si prietena a noastra, participanta de asemenea la workshopul din iulie anul acesta, a avut-o si cu care a reusit atit de profund sa ne introduca in lumea minunata a descoperirii de Sine !

Articol preluat si tradus de pe http://www.spiritofmaat.com/aug11/new_merkaba.html

Multe lucruri s-au intamplat la inceputul lui Iulie 2011.

Drunvalo a sustinut primul training pentru noii facilitatori ai formatului de workshop “Awakening The Illuminated Heart” (Trezirea Inimii Iluminate). Au fost 90 de participanti. A prezentat un nou format, creat de ingeri, pentru noua MerKaBa.

Nici el nu a incercat-o inainte de training. Doar a urmarit instructiunile ingerilor. Pe parcursul celor 8 zile de training in Sedona, localnicii au observat cat de incet au mers afacerile. Sedona este un mic orasel format din aproape 20.000 de oameni dintre care nu toti traiesc acolo permanent. Afacerile din Sedona se bazeaza in special pe cei 4 milioane de turisti. Iulie, chiar daca este o luna foarte calduroasa, este foarte plina de turisti. Dar aceasta n-a fost Iulie.

Pe masura ce trainingul a progresat, a devenit foarte clar pentru localnici ca ceva neobisnuit se intampla. In mod normal, factorii care ii retin pe turisti sa se aventureze in Sedona, sunt coditiile meteo, focurile din paduri, economia slaba. Totusi acesti factori nu s-au impus deloc in Iulie 2011. Era cu singuranta un alt motiv pentru care afacerile nu mergeau prea bine.

Cand trainingul s-a apropiat de ziua a patra si a cincea, Drunvalo a inceput sa explice diferenta dintre campul MerKaBa descris in cartile sale si noua MerKaBa descrisa de ingeri si atunci am realizat ce se intampla de fapt.

Este o munca foarte sacra ! Aceasta munca este viata lui Drunvalo din ultimii 40 de ani condensati intr-un singur workshop. Acest workshop este alcatuit din informatii, materiale atat de sacre incat nici Drunvalo nu realizase profunzimea a ceea ce era pe cale sa se intample. Drunvalo nu a incercat noul material si metodologia inclusa in acest workshop. El ne-a asteptat pe noi, cei 90 de participanti veniti la training ca sa punem in aplicare impreuna pentru prima oara in istoria pamantului.

In timp ce ne pregateam pentru noua MerKaBa, nimeni nu stia exact la ce sa se astepte. Nu stiam cum va fi diferita fata de cea anterioara. Unii chiar glumeau, intrebandu-se daca vom mai fi in corpurile fizice dupa aceasta experienta. Era ceva agitatie dar si foarte mult entuziasm si nerabdarea specifica inocentei copiilor. Apoi a venit timpul – ziua a cincea. Aproape sfarsitul acestui nou format de workshop. Cu totii, inclusiv Drunvalo, ne-am activat noile campuri MerKaBa. Ei bine, aproape toti dintre noi. Masurand radiestezic, raspunsul a fost ca nu toti au reusit, insa majoritatea si-au activat noul camp MerKaBa.

Iata ce am descoperit. Noua MerKaBa este generata din inima, spre deosebire de cea anterioara care era generata de creier, intr-un camp de iubire. Diferenta a fost sesizata imediat de toti participantii.

Noua MerKaBa generata din inima este mai usoara, mai libera, mai usor de programat, infinit mai usor de a accesa toate posibilitatile. Nici macar n-am inceput sa descoperim potentialul acestei noi MerKaBa. Este atat de noua ! Are o radianta care ilumineaza aurele oamenilor intr-un mod ne mai vazut pana acum.

Din acest motiv pentru mine, Sedona a fost atat de linistita in Iulie. Nici o interferenta din exterior, nici buna, nici neutra, nici negativa n-ar fi intrerupt procesul pe care am stabilit ca-l vom crea. Aveam nevoie sa il experimentam intr-o stare pura, liberi de orice ne-ar putea distrage, onorand sacralitatea invataturilor.

Pe masura ce continuam sa invatam din aceasta experienta, cel mai important aspect pe care il putem aduce in prim plan in timp ce invatam pe ceilalti, nu este ca avem o noua si imbunatatita MerKaBa. Este faptul ca avem o noua si imbunatatita metoda sa traim din inimile noastre. Este un camp de iubire, generat natural si nu creat din creier. Campul iubirii este conectat cu noi intotdeauna, prin sistemul de 13 chakre si Sfera lui Leonardo.

Noi suntem un camp de iubire.

Noi suntem in inimile noastre.

Noi suntem iubire neconditionata si non-judecata.

Noi doar suntem.

Multumim, Drunvalo, pentru ca ai impartasit aceste invataturi sacre, cu noi ! Multumim pentru ca ne-ai permis sa le impartasim cu intreagul Pamant !

Cu iubire,

Phoenix

.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu