.

Ai incredere in sistemul tau imunitar


Starea sistemului imunitar este in relatie directa cu gandurile si emotiile noastre!

Cum te simti cand iti e frica ? mic, parca vrei sa fugi, sa cauti protectie in exterior, parca ce ai nu e de ajuns ?

Cum te simti cand iubesti, cand accepti total ce este cand privesti detasat tot ce este in jurul tau ca si cum este o manifestare perfecta o curgere perfecta... ? Simti cu adevarat puterea interioara, simti ca esti UNA cu viata insasi, si realizezi ca totul curge armonios chiar daca aparent este haos de fapt totul curge catre ordine, organizare superioara. Nu este un concept spiritual doar... e o realitate si orice mama ar putea sa confirme asta cand a trait momentul de implinire, de iubire totala fata de copil in momentul in care ochii lor au avut contact. In acel moment a disparut orice grija, orice frica....iar acel moment este starea noastra naturala.
Toate grijiile si friciile sunt induse...sunt create de noi...


Noi suntem facuti sa rezolvam orice problema, sa co-creem armonie, prosperitate pentru toti. Iar sistemul imunitar este un bun sistem de monitorizare a drumului in viata.
Cand mergem in directia iubirii, armoniei interioare care reflecta automat si in exterior suntem invincibili - sistemul imunitar ne sustine complet in orice circumstanta am fi.

Deci sfatul lui nenea de mai jos este adevarat




Vedeti desigur si alte surse:
.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu