.

MERKABA INIMII - BUCURESTI - 09 - 12 Mai 2013

Untitled Document

MERKABA INIMII

Descopera Cine Esti cu Adevarat !


BUCURESTI

09 - 12 Mai 2013


Sustinut de
ANNE MARIE TRIFU
nitiator al primelor workshopuri ATIH in Romania,
printre primii traineri din lume pregatiti si autorizati personal de
Drunvalo Melchizedek



In cadrul workshopului iti ReAmintesti procesul prin care te poti echilibra interior rapid si usor, incepi sa te cunosti si sa te apreciezi mai mult, sa traiesti in acord cu Legile Divine prin conexiunea cu Esenta ta Divina si activarea campului MerKaBa din inima pentru a te putea ancora in Recunostinta si Credinta neclintita in Infinita Iubire a Supremului Creator. Acest proces este unul practic si nu filosofic, un proces care echivaleaza cu 20-30 de ani de practica spirituala, un proces intensiv de 4 zile de vindecare si evolutie, in cadrul caruia:
  • Constientizezi si eliberezi dureri sufletesti, traume emotionale si frici prin etapele din timpul workshopului;

  • Iti imbunatatesti Echilibrul Emotional si incepi sa iti dezvolti Intuitia;

  • Intelegi si incepi sa incetinesti procesul de Imbatranire;

  • Iti activezi Aureola din jurul capului, ceea ce inainte era doar privilegiul Sfintilor;

  • Iti aliniezi Vointa proprie cu Vointa Divina;

  • Te conectezi cu Ingerul tau si incepi sa comunici cu Sinele Tau Superior;


Simt ca este pentru mine;
nu am nevoie de alte informatii

Simt ca este pentru mine;
nu am nevoie de alte informatii
.

Informatii despre Ascensiune si Merkaba - Drunvalo Melchizedek

Informatii despre Ascensiune si Merkaba - Drunvalo Melchizedek


 
Tradus si subtitrat de Echipa Universul Sacru

Citeste mai multe despre Merkaba: - CLICK AICI - http://universulsacru.ro/merkaba.html

Vino la cursul de ascensiune Merkaba Inimii: - CLICK AICI - http://universulsacru.ro/calendar.php

 

.

MerKaBa, Mer-Ka-Ba, Merkavah, Merkabah

MerKaBa, Mer-Ka-Ba, Merkavah, Merkabah

Tehnologie si Meditatie Merkaba
dupa cercetarile lui Drunvalo Melchizedek

 Istoria a vorbit despre Mer-Ka-Ba mai ales ca vehiculul care ii permite unei persoane sa urce sau sa coboare in dimensiuni mai inalte sau mai joase. Dar, de fapt Mer-Ka-Ba este mult mai mult decat doar un vehicul de ascensiune. Ea poate fi, absolut orice - deoarece este modelul primar care a creat toate lucrurile si toate universurile, vizibile si invizibile (vezi Floarea Vietii – un secret stravechi, volumul I).


mer-ka-ba, merkaba, light body

 

In Biblie exista referinta catre Ezekiel si roti prin care Ezekiel ascensioneaza in rai. Aceasta era Mer-ka-Ba.

In Tora, se face referire la Merkavah (asa cum este scris in ebraica), care are doua sensuri diferite: unul este sensul cuvantului "car", care este un vehicul, iar celalalt este "Tronul lui Dumnezeu". Cand cele doua definitii sunt combinate, adevaratul sens prinde viata.

In Egiptul antic, acest model primar a fost numit Mer-Ka-Ba. Au fost de fapt trei cuvinte, nu unul. Mer a insemnat un fel de lumina care se roteste in interiorul sau. Ka insemnat spirit, in acest caz, referindu-se la spiritul uman. Ba a insemnat corpul uman - desi ar putea insemna, de asemenea, conceptul de realitate pe care spiritul il detine. Si astfel intregul cuvant in Egiptul antic face referire la o lumina rotativa, care transporta spiritul si corpul dintr-o lume in alta.

Ce este de fapt Mer-Ka-Ba? Din punct de vedere tehnic, este un camp electro-magnetic care exista la aproximativ patru grade Kelvin, fiind gasit in primul rand in domeniul microundelor - cel putin in a treia dimensiune - si este in intregime de natura geometrica. Concret, geometria folosita se numeste ''Geometria Sacra''. Aceasta geometrie particulara, se regaseste in modele de creatie a tuturor lucrurilor din intreaga Creatie.

Citeste mai multe: - CLICK AICI - http://universulsacru.ro/merkaba.html

 

.

Biografie Drunvalo Melchizedek

Biografie
Drunvalo Melchizedek



Drunvalo este prima persoana din lume (in timpurile moderne) care a definit matematic si geometric corpului de lumina uman, numit in antichitate Mer-Ka-Ba. Activarea corpului de lumina MerKaBa este unul dintre scopurile esentiale ale activitatii lui Drunvalo. Mai multe informatii despre acest corp de lumina puteti afla pe pagina “MerKaBa”.
“Voi aduce argumente atat stiintifice cat si matematice ca sa va arat cum am ajuns aici, ca fiinte spirituale intr-o lume fizica, si aceasta cu scopul de a convinge lobul stang al creierului, partea nostra analitica, ca exista o singura constiinta si un singur Dumnezeu si ca noi toti facem parte din aceasta Unitate”  Citat din carta sa “Floarea Vietii – un secret stravechi, volumul I”

Parasind Statele Unite de peste 280 de ori, Drunvalo calatoreste in intreaga lume si ii ajuta pe oameni sa-si aminteasca de legatura lor intima cu Dumnezeu, cu Viata de pretutindeni.
Ca autor, a scris patru carti care au fost publicate in 29 de limbi si au ajuns la peste 100 de tari din intreaga lume:
  • Floarea Vietii – un secret stravechi, volumul I
  • Floarea Vietii – un secret stravechi, volumul II
  • Spatiul sacru al inimii
  • Sarpele de Lumina


Citeste mai multe: - click aici - http://universulsacru.ro/bio.html
.

Meditatie, Relaxare, Pace prin Coerenta Sincronizata a Inimii



Torusul Inimii
 

Namaste!
Va amintiti sigur de la workshop de filmul Institutului HeartMath din California care studiaza puterea inimii si ce se intampla cand oamenii traiesc din inima.
Fiind inscrisi in "Initiativa Coerenta Globala" am primit o invitatie la o meditatie globala pentru a amplifica undele de Coerenta, Stabilitate, Pace si Armonie in campul nostru Planetar, astfel incat noi si ceilalalti oameni sa trecem cu usurinta si bucurie prin aceasta perioada de transformari profunde si accelerate.

Va incurajam sa va conectati la orele propuse si sa participati din Micul Spatiu la aceasta intalnire globala !

Initiativa Coerenta Globala

(engl. "Global Coherence Initiative")

Este un proiect cu o fundatie stiintifica solida care isi propune sa uneasca in inima, la nivel global, un numar cat mai mare de oamenii, care sa traiasca intentionat sentimente de compasiune, appreciere, iubire, pace pentru a schimba constiinta colectiva de la starea de la instabilitate si disonanta  la o stare de echilibru, cooperare si pace globala de durata.
Pentru a ajuta indivizii si grupurile sa isi sincronizeze intr-un mod strategic eforturile de a mari influenta pozitiva la nivel global, fondatorii Institutului HeartMath au creat camere virtuale de Focalizare Sincronizata a Atentiei Inimii (engl. "Synchronized Care Focus", numite "Camere Globale a Coerentei" (engl. "Global Coherence Rooms"). Detalii despre accesarea acestor spatii virtuale gasiti la finalul mesajului.

Un mesaj de la Institutul HeartMath prin ”Initiativa Coerenta Globala”

Tradus de www.universulsacru.ro

Stabilitate si echilibru interior in timpul intensificarii activitatii solare

Va multumim ca sunteti cu noi pentru Sincronizarea Focalizarii Atentiei Inimii din
25 Februarie 2013, in timpul Lunii Pline (20:26 GMT/UTC sau 22:26 ora Romaniei) propusa de Initiativa Coerenta Globala (ICG).
Pentru ca toti membrii ICG din lume sa poate participa la un moment convenabil am ales orele (convertit la fusul orar al Romaniei): 14:00 (25 Februarie) , 22:00 (25 Februarie) si 6:00 am (26 Februarie).
In ultima vreme multi oameni ne spun ca percep o crestere a senzitivitatii emotionale si a tiparelor dizarmonioase de comportament din cauza cresterii flacarilor solare si a activitatii geomagnetice.
Cateva din simptomele predominante care pot sa se manifeste din cauza activitatii solare intense sunt: dureri de cap, anxietate fara motiv, iritare, pierderi de memorie de scurta durata, tristete fara a sti de ce, dureri corporale, dezechilibre ale ritmurilor de somn, etc.
Deasemenea unii oameni experimenteaza sentimente mai profunde de pace, gratitudine, fericire inexplicabila si compasiune pentru ceilalti. Multi invata cum sa creeze aceste sentimente in ei ascultandu-si mai profund ghidarea inimii. Putini oameni au asemenea trairi, insa aici discutam de experientele cele mai intalnite.

Am mai atins acest subiect si inainte dar in timp ce experimentam personal aceste energii este usor sa uitam de influenta activitatii solare si sa ne simtim dezechilibrati uneori. Astfel de mesaje ne ajuta sa ne reamintim prin ce perioada trecem si ca astfel de simptome trec atat de repede pe cat au venit.
 Ai compasiune pentru tine in acest proces si pentru toti ceilalti care experimenteaza aceste simptome !!
 Aceasta activitate solara intensa impinge afara energia veche si faciliteaza schimbarea constiintei prin care trecem acum, rezultand intr-un numar din ce in ce mai mare de oameni care doresc sa devina cine sunt cu adevarat.
Aceasta este Schimbarea.
Sincronizarea Focalizarii Atentiei : Echilibru si Stabilitate interioara in timpul intensificarii activitatii Solare.
Centreaza-te in inima si respira pace si apreciere pentru cateva minute pentru a incalzi inima…. Conecteaza-te in inima cu toti cei care participa la Sincronizarea Focalizarii Atentiei (engl: Care Focus).
  1. Acum respira iubire si compasiune din sursa universala in sistemul tau nervos si in toate celulele. (Activitatea solara afecteaza sistemul central nervos)
  2. Acum din inima, vizualizeaza pace si calm curgand prin intreaga ta fiinta, prin mental si emotional pentru a iti usura experienta acestei perioade de activitate solara mai intensa. (Bine de facut zilnic)
  3. Cu iubire, grija si compasiune, mentine in inima ta toate zonele de pe planeta unde este prezent stresul si oameni care sufera in acest moment. Foloseste-ti ghidarea inimii pentru a sti catre ce zone sa iti indrepti atentia si pentru cat timp.
  4. Finalizeaza prin a te vizualiza pe tine si toti oamenii din intreaga lume experimentand mai multa stabilitate si echilibru interior in viata de zi cu zi.


Daca este convenabil, dupa perioada de luna plina, poti sa continui cu Sincronizarea Focalizarii Atentiei in Camera Globala a Coerentei (Global Care Room), pentru ca asta va ajuta la ridicarea vibratiei personale si a campului colectiv.

Multumim pentru participarea in Sincronizarea Focalizarii Atentiei !
Comitetul si membrii ICG

Pentru cei care sunteti participanti noi in Sincronizarea Focalizarii Atentiei , va puteti localiza in Camera Globala a Coerentei prin markerul verde, iar pe ceilalti prin punctele aurii.
Realizati ca un punct auriu poate reprezenta o familie, un grup sau o intreaga audienta care vizualizeaza Camera Globala a Coerentei si fac impreuna Sincronizarea Focalizarii Atentiei …
Haideti sa incepem prin a ne conecta in inima cu toti cei care participa si sa radiem iubire si apreciere unul catre celalalt !!

* Pentru a participa la Sincronizarea Focalizarii Atentiei  (Care Focus) in Camera Globala a Coerentei, poti intra direct pe situl www.globalcarerooms.org. Utilizatorii noi vor trebui intai sa se inregistreze pentru a avea acces. Pentru logare poti folosi acelasi email si parola pe care le folosesti pe site-ul Initiativa Coerenta Globala.


Alte informatii traduse de la Institutul HeartMath in format video puteti urmari pe canalul nostru de youtube:
 http://www.youtube.com/user/coerentaglobala



--
Echipa Universul Sacru
Mobil: +4 0745 935 674
Email: office@universulsacru.ro
Website:http://www.universulsacru.ro


Logo Universul Sacru

.