.

MerKaBa, Mer-Ka-Ba, Merkavah, Merkabah

MerKaBa, Mer-Ka-Ba, Merkavah, Merkabah

Tehnologie si Meditatie Merkaba
dupa cercetarile lui Drunvalo Melchizedek

 Istoria a vorbit despre Mer-Ka-Ba mai ales ca vehiculul care ii permite unei persoane sa urce sau sa coboare in dimensiuni mai inalte sau mai joase. Dar, de fapt Mer-Ka-Ba este mult mai mult decat doar un vehicul de ascensiune. Ea poate fi, absolut orice - deoarece este modelul primar care a creat toate lucrurile si toate universurile, vizibile si invizibile (vezi Floarea Vietii – un secret stravechi, volumul I).


mer-ka-ba, merkaba, light body

 

In Biblie exista referinta catre Ezekiel si roti prin care Ezekiel ascensioneaza in rai. Aceasta era Mer-ka-Ba.

In Tora, se face referire la Merkavah (asa cum este scris in ebraica), care are doua sensuri diferite: unul este sensul cuvantului "car", care este un vehicul, iar celalalt este "Tronul lui Dumnezeu". Cand cele doua definitii sunt combinate, adevaratul sens prinde viata.

In Egiptul antic, acest model primar a fost numit Mer-Ka-Ba. Au fost de fapt trei cuvinte, nu unul. Mer a insemnat un fel de lumina care se roteste in interiorul sau. Ka insemnat spirit, in acest caz, referindu-se la spiritul uman. Ba a insemnat corpul uman - desi ar putea insemna, de asemenea, conceptul de realitate pe care spiritul il detine. Si astfel intregul cuvant in Egiptul antic face referire la o lumina rotativa, care transporta spiritul si corpul dintr-o lume in alta.

Ce este de fapt Mer-Ka-Ba? Din punct de vedere tehnic, este un camp electro-magnetic care exista la aproximativ patru grade Kelvin, fiind gasit in primul rand in domeniul microundelor - cel putin in a treia dimensiune - si este in intregime de natura geometrica. Concret, geometria folosita se numeste ''Geometria Sacra''. Aceasta geometrie particulara, se regaseste in modele de creatie a tuturor lucrurilor din intreaga Creatie.

Citeste mai multe: - CLICK AICI - http://universulsacru.ro/merkaba.html

 

.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu