.

Invataturile lui Drunvalo Melchizedek in Romania

Invata o noua forma de a-ti activa MerKaBa
si accelereaza-ti evolutia spirituala!


Drunvalo Melchizedek reuneste si impartaseste intreaga sa munca de o viata intr-un singur si nou format de workshop
"AWAKENING THE ILLUMINATED HEART ®"(Trezirea Inimii Iluminate),
in care a introdus urmatoarea etapa a invataturilor strabune:
activarea corpului de lumina - MerKaBa - din inima.Trecem printr-o perioada de schimbari majore perceputa de fiecare om intr-o maniera unica. Singurul lucru care conteaza acum este sa iti amintesti cine ESTI cu adevarat, pentru te putea deplasa la noi nivele de constiinta mult mai extinse. Modul prin care iti poti aminti unicitatea si splendoarea fiintei tale nu este prin gandirea logica, judecand constant situatiile si oamenii care apar in viata ta, ci prin patrunderea in spatiul Inimii tale, acolo de unde simti si traiesti viata in deplina iubire si pace.

Indiferent cine esti, ce ai facut in viata ta, cite carti, cursuri ai studiat si cate certificate detii care atesta toate acestea, cel mai important este din ce vibratie ai creat totul si daca simti cu tot sufletul sa continui la fel sau nu. Tranzitia omenirii, intrarea intr-un nou ciclu despre care se tot vorbeste este tocmai Trezirea Inimii, intuitiei, partii feminine din fiecare, ascultarea sistemului emotional de ghidare, astfel incat sa nu ne mai dicteze tiparele mentale fixe, rigide, create de parinti, scoala, societate etc. actiunile noastre, ci sa ii permitem acelei Inteligente Universale care vorbeste direct din Inima fiecarui om sa ne ghideze. Doar Doar prin Trezirea Inimii putem face ce ne implineste si ne aduce bucurie, exprimandu-ne astfel adevaratul nostru Sine si traind implinirea de a FI, in totala armonie si bunastare cu noi insine si cu toti ceilalti.
Drunvalo Melchizedek este primul om din lume (din timpurile contemporane) care a definit matematic si geometric Corpul de Lumina al omului, numit in timpurile stravechi "MerKaBa". Mai multe informatii despre ce reprezinta corpul de lumina il puteti afla pe acest site, accesand pagina "MerKaBa".

Incepind cu iulie 2011, dupa 12 ani de predare si dezvoltare a atelierului "Living in the Heart", Drunvalo reuneste si impartaseste acum intreaga sa munca de o viata, reprezentata de studiul si intelegerea naturii constiintei umane si transpusa intr-un singur si nou workshop "Awakening the Illuminated Heart ®". Este pentru prima data in timpurile moderne cand aceste informatii sunt oferite in acelasi mod in care erau predate in timpurile stravechi, si acest lucru fiind posibil pentru ca omenirea a facut o schimbare foarte profunda in constiinta, in utimii ani, acceptand mai mult partea feminina a lumii.

Modul in care a fost creat acest nou workshop, permite activarea corpului de lumina MerKaBa - din inima - intr-un mod usor si natural, facand aceasta metoda mai simpla decat orice metoda prezentata in aceste timpuri moderne.

ACEST WORKSHOP NU NECESITA NICI O PREGATIRE ANTERIOARA !

Anne Marie Trifu si Raluca Heim, traineri autorizati de Drunvalo Melchizedek in iulie 2011, in cadrul noii scoli "School of Remembering®" (Scoala Reamintirii) (http://www.drunvalo.net/teachers/index.php) va vor asista in ceea ce isi propune ca obiective workshopul :
  • sa eliberezi traume emotionale prin sesiuni puternice de vindecare a corpului emotional care pot culmina cu vindecari fizice;
  • sa iti vindeci inima si sufletul, sa inveti sa intri in propriul Spatiu Sacru al inimii si cum sa traiesti de acolo;
  • sa iti reactivezi glanda pineala si sa inveti cum sa o folosesti;
  • sa intelegi si sa inveti cum sa conectezi inima cu creierul;
  • sa inveti sa-ti reinstalezi tuburile de lumina (antenele) care odata activate iti vor amplifica toate puterile psihice (paranormale) si vei deveni mult mai constient si responsabil asupra propriei vieti;
  • sa iti activezi cel mai important camp energetic: propriul MerKaBa.
    MerKaBa activata din inima inlocuieste MerKaBa activata din creier care a fost invatata pana acum in workshopurile Floarea Vietii, deoarece MerKaBa singura,fara conectarea cu Inima, este incompleta. Inima este cea care contine Instructiunile Vietii, Adevarul si autenticitatea personalitatii noastre, iar cand inima preia din nou controlul, incepem sa "curgem" cu fluxul vietii si vom realiza ca raspunsurile la toate intrebarile noastre se afla in lumea minunata a Inimii noastre, acolo unde fiecare isi gaseste calauzirea reala si de unde poti sa te conectezi direct cu Dumnezeu !!
  • sa experimentezi Iubirea Universala si sa-ti deschizi propria inima;

Iar dupa toate aceste experiente din timpul workshopului, vei fi schimbat pentru totdeauna !!


Nu sunt cuvinte suficiente pentru a descrie aceasta experienta!
Trebuie sa o simti, sa o traiesti !

Fiecare are liberul arbitru de a alege: sa continue sa traiasca viata din punctul de vedere a unei perspective umane obisnuite, unde singurul scop este sa traiasca pentru a se simti confortabil folosind lucrurile materiale sau pentru a controla prin forta alte fiinte umane, ori sa realizezi ca lumea ta interioara creata de ginduri si emotii are un impact deplin asupra lumii exterioare sau altfel spus ca lumea interioara creeaza lumea exterioara.
Viata poate parea o calatorie misterioasa, dar privita din interiorul inimii este ca o joaca de copil.

Pentru a vedea calendarul complet de evenimente, si a va inscrie la unul dintre urmatoarele workshopuri accesati pagina de ATIH, din cadrul siteului Universul Sacru:
Awakening the Illuminated Heart®


Universul Sacru, portal spiritualitate, AWAKENING THE ILLUMINATED HEART®, TREZIREA INIMII ILUMINATE
.

O noua activare a campului MerKaBa, o noua constiinta ia nastere pe intreaga planeta prin gratia Ordinului Melchizedek

In Iulie 2011, omenirea a facut un pas important si foarte inaltator pentru evolutia rasei umane !

Iata ca s-au implinit trei luni de cind in Romania au inceput pentru prima data sa se predea Noile Invataturi ale lui Drunvalo Melchizedek si Noul mod de Activare a MerKaBei, acela din INIMA ! De fapt acesta este modul in care ar fi trebuit sa se activeze MerKaBa, dar pentru ca planeta devenise atit de masculina si logica, barbatii nu erau interesati de inima sau de energiile subtile asociate cu Spatiul Sacru al Inimii, Maestri Inaltati care monitorizau aceste invataturi, au decis sa inverseze modalitatea in care aceste invaturi erau predate. Astfel au aparut workshopurile de Floarea Vietii in care s-a invatat activarea Merkabei in maniera logica, din creier.

Multi dintre voi cunoasteti munca lui Drunvalo Melchizedek si suntem convinse ca fiecare care a citit cartile lui, a simtit si a trait informatiile care curg prin rindurile cartilor ! Pentru fiecare au fost momente de meditatie, introspectie, intelegere, iluminare, reamintire, bucurie, fascinatie in timpul lecturarii ! De asemenea multi dintre voi ati participat la workshopurile “Floarea Vietii” din Romania sau din alte tari, sau multi ati participat la diverse seminarii in care vi s-au explicat respiratiile pentru activarea cimpului de lumina Merkaba. Si este extraordinar ! Sufletele voastre au urmat vibratia informatiei ! Si pentru noi a fost

identic ! In aceste timpuri totul a inceput sa se schimbe !

Am avut enorma bucurie de a fi alaturi de Drunvalo si alti 90 de participanti, intr-un moment unic al evolutiei omenirii pe Pamint, moment care a marcat trecerea noastra, a fiintelor umane de pe aceasta planeta, la un nou nivel de constiinta. Prin activarea corpului de lumina Merkaba din inima, am pasit intr-o lume fascinanta, am inceput sa descoperim Universul din noi, sa privim prin ochii Creatorului si ceea ce este cu adevarat fascinant, am inceput sa ne reamintim ca toate acestea au existat dintotdeauna acolo, in acel Spatiu Sacru ascuns in inima omului, din care provine intreaga Creatie ! Secretul Secretelor - secret transmis pe cale orala inca din timpuri stravechi si care a fost tinut secret de preotii si samanii culturilor si triburilor. Rareori acestea au fost scrise, in primul rind pentru ca acest lucru nu poate fi invatat sau experimentat din cuvintele scrise. Doar prin experienta directa poate fi cu adevarat cunoscut ! Asa cum si Drunvalo mentioneaza, un secret este doar un secret ! ADEVARUL este etern. Prin intermediul unei singure persoane, Secretul Secretelor ar putea fi dezvaluit in lumea obisnuita a vietii de zi cu zi ! Poate esti chiar tu, cel care astazi citesti aceste rinduri !

Desigur in acest articol nu vom da nici o instrctiune cu privire la modul cum puteti intra in constiinta inimii voastre si cum va puteti activa Merkaba de acolo ! Aceasta se datoreaza motivului pentru care in timpurile stravechi, niciodata cei din vechime nu au lasat in urma lor cunostiinte in scris. Urmind pas cu pas aceste instructiuni, nu veti ajunge acolo ! Nu este ceva ce poate fi transmis prin intermediul unui articol, noi putem acum prin aceste rinduri doar sa va pregatim pentru acest lucru ! De aceea va propunem sa experimentati acest mod unic de a va reaminti CINE SUNTETI CU ADEVARAT ! De a intra intr-o constiinta mai inalta care in cele din urma ne va duce in urmatoarea lume intr-un mod CONSTIENT, unde vom incepe sa evoluam la nivele de viata din ce in ce mai inalte !

Va asteptam sa descoperim impreuna cit de UNICA este perioada pe care cu totii o strabatem si multe altele, in workshopurile AWAKENING THE ILLUMINATED HEART, care vor avea loc in urmatoarea perioada.

Detalii, calendarul de evenimente si formularele de inscriere le puteti gasi pe www.universulsacru.ro/atih/

Poate fi important pentru voi ca odata ce pasiti in 2012, sa pasiti cu totul intr-o alta vibratie si constiinta !

Nu sunt cuvinte suficiente pentru a descrie aceasta experienta!
Trebuie sa o simti, sa o traiesti !

Din Inimile Noastre pentru voi,

ANNE MARIE si RALUCA

Va redam mai jos experienta pe care o colega si prietena a noastra, participanta de asemenea la workshopul din iulie anul acesta, a avut-o si cu care a reusit atit de profund sa ne introduca in lumea minunata a descoperirii de Sine !

Articol preluat si tradus de pe http://www.spiritofmaat.com/aug11/new_merkaba.html

Multe lucruri s-au intamplat la inceputul lui Iulie 2011.

Drunvalo a sustinut primul training pentru noii facilitatori ai formatului de workshop “Awakening The Illuminated Heart” (Trezirea Inimii Iluminate). Au fost 90 de participanti. A prezentat un nou format, creat de ingeri, pentru noua MerKaBa.

Nici el nu a incercat-o inainte de training. Doar a urmarit instructiunile ingerilor. Pe parcursul celor 8 zile de training in Sedona, localnicii au observat cat de incet au mers afacerile. Sedona este un mic orasel format din aproape 20.000 de oameni dintre care nu toti traiesc acolo permanent. Afacerile din Sedona se bazeaza in special pe cei 4 milioane de turisti. Iulie, chiar daca este o luna foarte calduroasa, este foarte plina de turisti. Dar aceasta n-a fost Iulie.

Pe masura ce trainingul a progresat, a devenit foarte clar pentru localnici ca ceva neobisnuit se intampla. In mod normal, factorii care ii retin pe turisti sa se aventureze in Sedona, sunt coditiile meteo, focurile din paduri, economia slaba. Totusi acesti factori nu s-au impus deloc in Iulie 2011. Era cu singuranta un alt motiv pentru care afacerile nu mergeau prea bine.

Cand trainingul s-a apropiat de ziua a patra si a cincea, Drunvalo a inceput sa explice diferenta dintre campul MerKaBa descris in cartile sale si noua MerKaBa descrisa de ingeri si atunci am realizat ce se intampla de fapt.

Este o munca foarte sacra ! Aceasta munca este viata lui Drunvalo din ultimii 40 de ani condensati intr-un singur workshop. Acest workshop este alcatuit din informatii, materiale atat de sacre incat nici Drunvalo nu realizase profunzimea a ceea ce era pe cale sa se intample. Drunvalo nu a incercat noul material si metodologia inclusa in acest workshop. El ne-a asteptat pe noi, cei 90 de participanti veniti la training ca sa punem in aplicare impreuna pentru prima oara in istoria pamantului.

In timp ce ne pregateam pentru noua MerKaBa, nimeni nu stia exact la ce sa se astepte. Nu stiam cum va fi diferita fata de cea anterioara. Unii chiar glumeau, intrebandu-se daca vom mai fi in corpurile fizice dupa aceasta experienta. Era ceva agitatie dar si foarte mult entuziasm si nerabdarea specifica inocentei copiilor. Apoi a venit timpul – ziua a cincea. Aproape sfarsitul acestui nou format de workshop. Cu totii, inclusiv Drunvalo, ne-am activat noile campuri MerKaBa. Ei bine, aproape toti dintre noi. Masurand radiestezic, raspunsul a fost ca nu toti au reusit, insa majoritatea si-au activat noul camp MerKaBa.

Iata ce am descoperit. Noua MerKaBa este generata din inima, spre deosebire de cea anterioara care era generata de creier, intr-un camp de iubire. Diferenta a fost sesizata imediat de toti participantii.

Noua MerKaBa generata din inima este mai usoara, mai libera, mai usor de programat, infinit mai usor de a accesa toate posibilitatile. Nici macar n-am inceput sa descoperim potentialul acestei noi MerKaBa. Este atat de noua ! Are o radianta care ilumineaza aurele oamenilor intr-un mod ne mai vazut pana acum.

Din acest motiv pentru mine, Sedona a fost atat de linistita in Iulie. Nici o interferenta din exterior, nici buna, nici neutra, nici negativa n-ar fi intrerupt procesul pe care am stabilit ca-l vom crea. Aveam nevoie sa il experimentam intr-o stare pura, liberi de orice ne-ar putea distrage, onorand sacralitatea invataturilor.

Pe masura ce continuam sa invatam din aceasta experienta, cel mai important aspect pe care il putem aduce in prim plan in timp ce invatam pe ceilalti, nu este ca avem o noua si imbunatatita MerKaBa. Este faptul ca avem o noua si imbunatatita metoda sa traim din inimile noastre. Este un camp de iubire, generat natural si nu creat din creier. Campul iubirii este conectat cu noi intotdeauna, prin sistemul de 13 chakre si Sfera lui Leonardo.

Noi suntem un camp de iubire.

Noi suntem in inimile noastre.

Noi suntem iubire neconditionata si non-judecata.

Noi doar suntem.

Multumim, Drunvalo, pentru ca ai impartasit aceste invataturi sacre, cu noi ! Multumim pentru ca ne-ai permis sa le impartasim cu intreagul Pamant !

Cu iubire,

Phoenix

.