.

Nassim Haramein - Teoria Unificata a campuriilor



http://www.theresonanceproject.org/

Să facem săpături în viitor

Încă de la vârsta de 9 ani, Elveţianul Nassim Haramein avea deja în curs de dezvoltare baza pentru o teorie unificată hyperdimensională a materiei şi energiei, care în cele din urmă el a numit-o "Holofractographic Univers."

Nassim a petrecut cea mai mare din viaţa sa cercetând geometria fundamentală a hiperspaţiului şi studiind o varietate de domenii, de la fizica teoretică, cosmologie, mecanica cuantică, biologie si chimie la antropologie şi civilizaţii antice. Combinând aceste cunoştinţe, cu o observaţie profundă asupra comportamentului naturii, el a descoperit o aranjare geometrică care este baza pentru creaţie, deasemenea fundaţia teoriei lui, numită Teoria Unificată a Câmpurilor(engl. Unified Field Theory).

Această teorie unificatoare, cunoscută sub numele de Haramein-Rauscher metric (o nouă soluţie pentru Ecuaţile Câmpului a lui Einstein care încorporează momentul forţei (torque) şi efecte Coriolis), precum şi teza sa cea mai recentă “Schwarzschild Proton”, stabileşte bazele a ceea ce ar putea fi o schimbare fundamentală a înţelegeri noastre curente despre fizica şi conştiinţă. Această teorie revoluţionară, a fost acum oferită către comunitatea ştiinţifică prin: referinţe(peer-review), documente şi prezentări la conferinţe internaţionale de fizică. Mai mult, teza “Schwarzschild Proton” a primit recent prestigiosul premiu "The Best Paper Award" în domeniul fizicii, mecanica cuantică, teoria relativităţii, teoria domeniu, precum şi gravitaţie la Universitatea din Liège, Belgia pe parcursul celei de-a 9-a Conferinţă Internaţională CASYS'09.

În plus faţă de tezele sale ştiinţifice, Nassim oferă această teorie şi pentru nespecialişti în domeniu într-o forma simplă, logică, prin setul de 4 DVD-uri, intitulat "Trecerea dincolo de Orizontul Evenimentelor: Ridicarea la ecuaţie" (Crossing the Event Horizon: Rise to the equation), pe care îl recomandăm pentru o înţelegere completă.

În ultimii 20 de ani, el a coordonat echipe de cercetare compuse din: fizicieni, ingineri electricieni, matematicieni şi alţi oameni de ştiinţă. Deasemenea a fondat o organizaţie non-profit, Fundaţia Proiectul Rezonanţa, în care, în calitate de Director de Cercetare, el continuă explorarea principiilor de unificare şi implicaţiile lor în lumea noastră de astăzi. Fundaţia este în curs de dezvoltare în mod activ un parc de cercetare de pe insula Hawai'i unde converg ştiinţa, durabilitatea, şi tehnologia verde.

În acest prim interviu cu Nassim, vorbim despre acceptarea descoperirilor sale în fizica actuală, cum toată viaţa provine din nimic şi modul în care aceste cunoştinţe afectează înţelegerea lumii noastre, de la cea mai mică particulă din fiecare celulă, la galaxii, constelaţii şi universuri dincolo de continuumul spaţiu timp.

Pentru a lua legătura cu Nassim şi pentru a învăţa mai multe despre Proiectul Rezonanţa, vizitaţi şi exploraţi siteul lui la adresa: www.theresonanceproject.org

Sursa articolului: http://www.consciousmedianetwork.com/members/nharamein.htm


Nassim profile

NASSIM HARAMEIN -TEORIA UNIFICATA A CAMPULUI - subtitrare RO

http://video.google.com/videoplay?docid=2362758657384449741&q=sou

http://video.google.com/videoplay?docid=-307198015401224128&hl=ro

siteul oficial http://www.theresonanceproject.org/
(cine are posibilitatea poate dona prin mai multe moduri fie bani, impozit, chestii utile)
pentru ca intreg globul benificiaza din aceste cercetari. Este printre putinii fizicieni care inca traieste dupa ce a oferit aceste informatii.

Toate cele bune!
Sebastian

m-as bucura daca ati comenta pe tema aceasta dupa ce ati vizionat filmele.
.